Mei 2020

(Be)Leven op de boerderij

Onze voorbereidingen en plannen zijn in het water gevallen door het coronavirus. Wij hadden heel wat in petto voor jullie, maar wij zijn niet blijven stilzitten!

Onder aangepaste maatregelen werd er verder gewerkt op de hoeve zodat we jullie heel wat moois en lekkers kunnen aanbieden wanneer we onze deuren opnieuw mogen openen.

Nieuws

De aankondiging van de lente was de geboorte van de lammetjes. Wie door het domein wandelde de afgelopen weken zal ze ongetwijfeld wel opgemerkt hebben in onze weides. 

Ook binnen in de stallen mochten we nieuw leven verwelkomen. Er werden opnieuw steenkonijnen geboren en ook Willy (Blauwe van Ham) en Wilma (Witte van Dendermonde) hebben een nest. Dit zorgde voor wat reorganisatie in onze konijnenhokken. 

Bij de geiten zijn er ook vreugdesprongetjes te zien bij het geitenlam Cora. 

Wij willen dit geluk graag met jullie delen.

Blijf in uw kot!

Nieuw leven

Onze zelfpluktuin komt ondertussen ook opnieuw in leven. 

De dode of kapotte plantjes werden vervangen, sommige bessenplanten werden gesnoeid, en ondertussen is alles mooi aan het groeien en bloeien.

Nieuw dit jaar is dat we in functie van onze wisselteelt een bloemenpluktuin aanleggen. Hierop zullen jullie verschillende snijbloemen vinden om een mooi boeket te kunnen samenstellen.

Voor regelmatige updates en beelden kan je ons volgen via onze facebookpagina of op ons Instagramaccount.

Ander nieuws

Vorige
Volgende

Afspraak maken?

Bereik ons telefonisch tussen 08u en 16u30 via

051 / 30 62 94

Neem doorlopend contact op via

info@tlandvanvlierbos.be