2 werknemers
’t Land van Vlierbos

Wie zijn we?

We vertellen graag waar het team achter ’t Land van Vlierbos voor staat én gaat, elke dag opnieuw.

foto groenten
Missie

Waar we voor staan

’t Land van Vlierbos is een levendige plek waar mens, dier en natuur volop in interactie zijn. Je ziet er alles met de seizoenen mee evolueren. We nemen je mee in een boeiend en gevarieerd leven. Het sfeervolle kader laat je in alle rust luieren of actief genieten. Kom gewoon zien, herontdekken en al doende bijleren. Iedereen is hier welkom. Hier ontmoet je mensen, maak je dingen mee. Je kan er zien wat je eerder niet zag. Doen wat je nog nooit deed. Het is een plaats om te verkennen. Ga aan de slag in onze moestuin of zelfpluktuin. We illustreren de korte keten in al zijn puurheid en schoonheid. We staan voor biologisch en natuurlijk. En brengen dit op een educatieve maar gezellige manier over. Kom bij ons proeven hoe kwaliteit echt smaakt.


Onze hoeve produceert heerlijke gezonde kleurrijke groenten en plukvers fruit. Geniet van onze producten die hier de weg van veld of boomgaard tot eindverwerking hebben gevolgd en krijg zo een beter zicht op het geheel van landbouw tot consumptie. ’t Land van Vlierbos werkt actief mee aan de nieuwe samenleving waarbij ecologie, verduurzaming en de biologische aanpak belangrijker worden. Bovendien vervullen we een sociale functie door onze mensen de kans te geven hun talenten hier te benutten. We nemen hierbij onze voortrekkersrol ter harte en delen met plezier onze manier van denken en handelen met iedereen. Buiten. Gewoon. Beleven.

Visie

Sociale functie

’t Land van Vlierbos is niet alleen een weerspiegeling van de samenleving. We werken actief mee aan de nieuwe samenleving waarbij ecologie, verduurzaming en de biologische aanpak belangrijker worden. Bovendien willen we onze sociale functie verder blijven vervullen door onze mensen de kans te geven hun talenten hier te benutten. Zo bieden we zowel de medewerkers als de maatschappij een mooi toekomstperspectief. Ook al is het lokaal, we streven ernaar om de positieve vibe op klein niveau door te trekken naar de maatschappij.

We nemen hierbij onze voortrekkersrol ter harte en delen met plezier onze manier van denken en handelen met iedereen.

De mensen die werken in 't Land van Vlierbos behoren tot de Groene Kans. De Groene Kans is een sociale onderneming in de Westhoek die ruim honderd mensen te werk stelt en vooral actief is binnen het groenonderhoud en de landschapszorg. Daarnaast is De Groene Kans ook producent van biologische confituren, siropen en confits onder het merk ’t Vlierbos, maar ook onder private label.

De Groene Kans biedt werk aan mensen die elders moeilijk aan de slag kunnen.

  • Groene diensten voor overheden en bedrijven.
  • Biologische producten ’t Vlierbos
  • Nieuwe kansen op werk
  • Groene Diensten, Groene Kansen

 

WIE ZIJN WE?

Ons team

Maak kennis met ons team. Wij staan graag tot uw dienst tijdens uw bezoek aan deze weidse oase van rust.

Foto van Katrien Vanhove
Begeleidster Café de IJzerboomgaard
Katrien Vanhove
foto van Jozefien
Begeleidster en verantwoordelijke kinderboerderij, zelfpluktuin en samentuin
Jozefien Raes
foto Tijs in het domein
Operationeel Directeur
Tijs Demyttenaere
Foto van Lies Eecloo
teamcoach HR, verantwoordelijke vrijwilligerswerking
Lies Eecloo
Foto van Tatjana Pelfrène
Verantwoordelijke jobstudenten Café De IJzerboomgaard
Tatjana Pelfrène
foto Charlotte
Onthaal en dienst facturatie
Charlotte Catrysse
WIE ZIJN WE?

Ons team

Op 't Land van Vlierbos zijn er verschillende teams tewerkgesteld om het domein te onderhouden, de dieren te verzorgen, rondleidingen te geven, het café uit te baten... Ook vrijwilligers helpen bij het uitvoeren van deze taken.

 

Op de foto van boven naar onder: team kinderboerderij, zelfpluktuin en samentuin, team café de IJzerboomgaard, team vrijwilligers  (de groepen zijn niet voltallig op de foto)

 

foto werknemers kinderboerderij, zelfpluktuin
Team café de IJzerboomgaard
vrijwilligers

Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers!

Bij interesse, neem gerust contact op!

In het weekend worden onze dieren verzorgd door vrijwilligers!

 

Afspraak maken?

Bereik ons telefonisch tussen 08u en 16u30 via

051 / 30 62 94

Neem doorlopend contact op via

info@tlandvanvlierbos.be