Oktober 2019

De Warmste Week

Jaarlijks organiseert de radiozender Studio Brussel De Warmste Week.

Naar aanloop van deze periode worden er tal van activiteiten georganiseerd voor goede doelen. Dit jaar is 't Land van Vlierbos ook ingeschreven als een goed doel.

Nieuws

De Warmste Week nodigt mensen uit om acties te organiseren ten voordele van een goed doel. Op het einde van deze hartverwarmende periode wordt een grote som geld opgehaald. Deze som wordt verdeeld over de vele goede doelen. Dit jaar is ook 't Land van Vlierbos een goed doel. Dit wil zeggen dat jullie ook acties kunnen organiseren ten voordele voor 't Land van Vlierbos.

Hoe doe je dit?

Via de Warmste Week kan je jouw actie registreren en als goed doel " 't Land van Vlierbos " selecteren. Het opgehaalde geld, gaat rechtstreeks naar 't Land van Vlierbos.

Het ingezamelde geld zal vooral ingezet worden om de kinderboerderij verder uit te bouwen met een groter aanbod voor bezoekers, waardoor ook de tewerkstelling kan groeien.

Dit jaar wordt de Warmathon georganiseerd in Kortrijk op woensdag 18 december. De werknemers van De Groene Kans zullen ook deelnemen en kilometers lopen/wandelen ten voordele van 't Land van Vlierbos. Wie zin heeft om mee te lopen, kan zich inschrijven en als goed doel 't Land van Vlierbos selecteren.

Inschrijven voor de Warmathon in Kortrijk kan hier

 

confituur

 

In Café De IJzerboomgaard en in Delva wordt er cofituur verkocht ten voordele van de warmste week.

Ander nieuws

Vorige
Volgende

Afspraak maken?

Bereik ons telefonisch tussen 08u en 16u30 via

051 / 30 62 94

Neem doorlopend contact op via

info@tlandvanvlierbos.be